Selskapsmenyer

 

Disse menyene er satt sammen etter smak for en fabelaktig middag.

 

Meny 1

Blåbærgravet hjort

Hjortetartar, røkt einebærsmajones, jordskokk chips, karsesalat. (selleri, laktose)

Bakt klippfisk fra Halvors tradisjonsmat

Potetpurrè med grønn pesto og parmesan, semitørket småtomat, rød paprika culis med brunet smør (laktose)

Demontert ostekake

Bringebær ostekrem, bringebør brokengel, crumble og ferske bær (laktose, gluten)

525,-

Meny 2

Jordskokk og kongekrabbe

Jordskokksuppe med posjert kongekrabbe og gressløk (laktose, skalldyr)

Helstekt ytrefilet av storfe

Pommes Anna med parmesan, semitørket og røkt småtomat, bakte rotgrønnsaker, rødvinssaus med persille og sitron (selleri, laktose)

Hvit sjokolade, jordbær og basilikum

Hvit sjokolademousse, jordbærsuppe, bakt hvit sjokolade, friske jordbær og basilikum (laktose)

540,-

Meny 3

Kveite, epler og beter

Granny Smith eplevinagrette med granateple, urtesalat, gullbetepurre/ brokengel, rødbetcariccio.

Hjortefilet

Blåbærsaus, rosenkålsalat, gulrotpurre, gulløye og brunet smør, stekt sopp (selleri, laktose)

Melkesjokolade Terrin

Skogsbærkompott, nættebunn, krystalisert hvit sjokolade (laktose)

545,-

Meny 4

Kryddersylta røyefilet

Syltet fennikel og rødløk, salat og toast (fisk, gluten)

Grillet svinemedaljong

Sopp ala creme med grønnsaker, urtepotet (laktose)

«Pomor» pannacotta

Med ingefærsyltet bringebær (laktose)

545,-

Meny 5

Gratinert kongekrabbe

Blomkålkrem og salat

Lammefilet

Ovnsbakte grønnsaker, rødbetspurre, potet Anna, portvinssaus

Tilslørte bondepiker

645,-

Meny 6

Ceviche av kveite

Mango, rødløk, granateple, søtpotet, koriander, ingefær, lime og sitron

Stekt andebryst

Rødkål med eple, smørstekt potet, portvinssaus (laktose)

Krydderkokt pære

Mascarpone iskrem

565,-

Meny 7

Asparges og skinke

Mango og melonsalsa, bakt sherrytomat, rista gresskarfrø, balsamicosirup

Bakt kveite

Gulrotpure med ingefær, bakte grønnsaker, duchessepoteter (hertuginnepotet), hvitvinssaus (laktose)

Froske bær

Med sabayonesaus

485,-

Meny 8

Skalldyrs bisk

Kongekrabbekrem, poppede gresskarkjerner, gressløkolje skalldyr, laktose)

Helstekt ytrefilet av okse

Pastinakkrem, rødvinssaus, sauterte grønnsaker, fløtepoteter (laktose)

Vaniljekrem med friske bær

Hvit sjokolade (laktose)

550,-