Selskapsmenyer
Disse menyene er satt sammen etter smak for en fabelaktig middag.
Meny 1
Blåbærgravet hjort
Hjortetartar, røkt einebærsmajones, jordskokk chips, karsesalat. (selleri, laktose)
Bakt klippfisk fra Halvors tradisjonsmat
Potetpurrè med grønn pesto og parmesan, semitørket småtomat, rød paprika culis med brunet smør (laktose)
Demontert ostekake
Bringebær ostekrem, bringebør brokengel, crumble og ferske bær (laktose, gluten)
Meny 2
Jordskokk og kongekrabbe
Jordskokksuppe med posjert kongekrabbe og gressløk (laktose, skalldyr)
Helstekt ytrefilet av storfe
Pommes Anna med parmesan, semitørket og røkt småtomat, bakte rotgrønnsaker, rødvinssaus med persille og sitron (selleri, laktose)
Hvit sjokolade, jordbær og basilikum
Hvit sjokolademousse, jordbærsuppe, bakt hvit sjokolade, friske jordbær og basilikum (laktose)
Meny 3
Kveite, epler og beter
Granny Smith eplevinagrette med granateple, urtesalat, gullbetepurre/ brokengel, rødbetcariccio.
Hjortefilet
Blåbærsaus, rosenkålsalat, gulrotpurre, gulløye og brunet smør, stekt sopp (selleri, laktose)
Melkesjokolade Terrin
Skogsbærkompott, nættebunn, krystalisert hvit sjokolade (laktose)
Meny 4
Kryddersylta røyefilet
Syltet fennikel og rødløk, salat og toast (fisk, gluten)
Grillet svinemedaljong
Sopp ala creme med grønnsaker, urtepotet (laktose)
«Pomor» pannacotta
Med ingefærsyltet bringebær (laktose)
Meny 5
Gratinert kongekrabbe
Blomkålkrem og salat
Lammefilet
Ovnsbakte grønnsaker, rødbetspurre, potet Anna, portvinssaus
Tilslørte bondepiker
Meny 6
Ceviche av kveite
Mango, rødløk, granateple, søtpotet, koriander, ingefær, lime og sitron
Stekt andebryst
Rødkål med eple, smørstekt potet, portvinssaus (laktose)
Krydderkokt pære
Mascarpone iskrem
Meny 7
Asparges og skinke
Mango og melonsalsa, bakt sherrytomat, rista gresskarfrø, balsamicosirup
Bakt kveite
Gulrotpure med ingefær, bakte grønnsaker, duchessepoteter (hertuginnepotet), hvitvinssaus (laktose)
Friske bær
Med sabayonesaus
Meny 8
Skalldyrs bisk
Kongekrabbekrem, poppede gresskarkjerner, gressløkolje skalldyr, laktose)
Helstekt ytrefilet av okse
Pastinakkrem, rødvinssaus, sauterte grønnsaker, fløtepoteter (laktose)
Vaniljekrem med friske bær
Hvit sjokolade (laktose)